Giro d´Italia - En god bit av Italien.

I samarbete med Mercatino.se erbjuder WineRepublic en handplockad mat- och vinupplevelse. Läckra delikatesser, utvalda direkt från små, exklusiva producenter i Italien. Till detta har vi valt italienska viner som matchar både kvalitets- och smakmässigt. Resultatet: ett paket fyllt med njutning som räcker länge och till många. Vi kallar det Giro d’Italia – en smakresa Italien runt.

 

Vinlåda Italien       

10 utvalda (5x2) flaskor
italienskt vin
klklklklklklkll

1419 kr
inkl. frakt

 


Vin &
delikatess

Vinlådan plus
9 utvalda
delikatesser

1895 kr
inkl. frakt

 


 


Giro d'Italia - Allt detta ingår:

10 flaskor vin som speglar olika stilar från olika hörn av Italien: Klassiska Toscana, ripassons Veneto och klackens Puglia. Alla är noga utvalda för att harmoniera med delikatesserna i paketet.

Delikatesserna (lagom till 6-8 personer) är några av våra favoriter: Pecorino med pistagenötter, lagrad i bergsgrotta. En aptitretare, mild och krämig, underbar med honung, marmelad eller på toskanskt vis med päron. En given kamrat till vinpaketets vita Soave Classico som början på din italienska kväll. Parmigiano Reggiano, en handskuren bit prisbelönt parmesan med underbar fyllighet, lagrad hela 30 månader. Njut i hela bitar, smaka med tryffelhonung eller riv grovt över pasta. Perfekt smakkompanjon till mycket populära Ripasso ca del Toma

Sedan tre härliga salami att prova med de olika vinerna: Salame Toscano med den rena smaken, italienarnas egen favorit vildsvinssalami och storsäljaren med fänkål. Du får också två antipasti från Sicilien: bruschettasås (tomatbaserad, underbar till nybakat bröd!) och kronärtskockshjärtan i olja, ett mycket bra alternativ till t.ex. oliver! Dessutom en underbar ekologisk olivolja att doppa brödet i, och vår tryffelhonung som fulländar denna första etapp av Italien runt!

I paketet medföljer en beskrivning av produkterna. Och frakten ingår i priset!

Buon Appetito!

 

 

Bli gratis medlem i WineRepublic Wineclub och få tips, erbjudanden och insider information om de bästa vinerna. Anmäl dig här 

 

 

 

 

 

 


Feedback Registrera