Välkommen till den (antagligen)

bästa vinklubben i världen!

Världens bästa? Stora ord! Och kanske inte något man själv ska utnämna sig till utan låta andra bedöma...

Men faktiskt. Vi har inte hittat någon vinklubb som har allt det vi kan presentera för dig. Nedan ser du vad vi fyller klubben med just nu. Vi lovar att göra vårt yttersta för att ständigt komma med nya erbjudanden som lever upp till ”Världens (antagligen) bästa vinklubb”.

 

Alltid uppdaterad med nyheter och tips direkt till dig. 

Varje vecka får du nyheter och tips om vin, ofta paketerat med en god historia och tips på bra matkombinationer. Vi letar ständigt efter viner som ger det där lilla extra för pengarna. Vin från hela världen men med fokus på kvalitet, nytänkande, miljö och prisvärdhet före status och tradition. Vin som är unikt och som du inte hittar någon annanstans. Vin i begränsad upplaga från små, ofta relativt okända producenter.

Våra prenumeranter har det lite bättre.

Förbered dig! Inspireras! Upplev! Tänk att ha ditt hem fyllt med vinupplevelser som väntar. Med en perfekt mix av matvin och sällskapsvin, vitt och rött, kan du vara redo för varje tillfälle. Vad du än vill äta, vilket sällskap som än knackar på har du något som passar till säsongens storhelger och kalas.

Färdiga paket. Enklare blir det inte!

Att välja vin ska vara enkelt! Låt oss inspirera dig till att prova något nytt. Med våra färdigpaketerade lådor upplever du nya viner utan bekymmer. Skaldjur, mingel, vardagslyx eller bbq. Har du tillfället har vi vinet.

För dig som är nyfiken på att lära mer om utvalda regioner, specifika länder eller druvor har vi naturligvis temalådor också.

När det måste bli rätt. Vin till din viktigaste fest.

Vilka viner passar till välkomstskålen? Till menyn eller buffén? Ska vi ha rött eller vitt dessertvin? Och hur mycket går åt? Vi hjälper dig med vinet till din viktigaste fest. Vare sig det gäller bröllop, 50-årsdagen, studentskivan eller jubileet. Om frågorna är många och vinvalet känns viktigt men lite svårt kan vi ta ansvar för drycken till ditt viktigaste tillfälle. Så att det blir den succé du har rätt att förvänta dig.

Bygg upp din egen vinkällare.

Låt oss bygga upp din vinkällare! Genom våra kontakter i bl.a. Danmark har vi tillgång till ett av världens största urval av ytterst prisvärda kvalitetsviner. Det ger oss goda möjligheter att presentera viner som du blir mer eller mindre ensam om att ha i vinkällaren.

För att du ska förvara vinet som det förtjänar tillhandahåller vi även kompletta, skräddarsydda och skalbara inredningar till din vinkällare.

Morgondagens stjärnor. Redan idag.

Något som ligger oss väldigt varmt om hjärtat är våra "morgondagens stjärnor", alltså producenter på uppgående som ännu inte har uppnått stjärnstatus (eller stjärnpris!). Det är vingårdar som vi och våra partners har trott på från starten, naturligtvis för att de producerar exceptionellt goda viner men också för att de bidrar med en nytänkande och spännande stil från intressanta områden.

Viner från de bästa restaurangerna. Hemma.

Köpenhamn är med Noma, världens bästa restaurang, i spetsen, en fantastisk restaurangstad. Vinerna som erbjuds restauranger och exklusiva vinbutiker innehåller mängder av nyheter, trender och kvalitetsviner. Problemet är bara att dessa oftast är utom räckhåll för oss vanliga konsumenter. Med våra kontakter blir dessa viner även tillgängliga för dig.

Privatimport. Hela världen är din.

Känner du till ett vin som du skulle vilja ta hem – men inte vet hur? WineRepublic verkar med Danmark som bas. Den danska marknaden uppskattas ha åtminstone fem gånger (ca 40 000) fler viner att erbjuda jämfört med den svenska. Skulle det inte räcka till har vi etablerade kontaktytor mot stora Europalager i Tyskland & Holland. Här finns ytterligare tiotusentals viner. Utöver detta har vi direkta kontakter med många vinproducenter i världen genom våra inköpare och samarbetspartners.

Wine 90+. När proffsen väljer.

Exklusivt för dig som är intresserade av de bästa vinerna och som vill känna dig trygg i att det du köper levererar högsta kvalitet. Gränsen mellan mycket goda viner och excellenta viner går vid magiska +90 poäng från internationella, oberoende vinkritiker såsom Robert Parker, James Halliday, Wine Spectator m.fl. De hittar du hos oss.

WineDEAL. Våra fynd.

Starkt begränsad upplaga. En bra deal. När vi får möjlighet att handla viner med begränsad tillgång, under en kort tid, får våra medlemmar förtur. Emellanåt får vi möjlighet att handla de sista exemplaren av kvalitetsviner till fyndpris. Ibland handlar det om lanseringskampanjer för nya viner på marknaden. Oavsett anledning är detta något du kommer att vara ensam om.

Feedback Registrera