NYHET
Nytt samarbete med delikatessleverantör

Nu gör delileverantören Mercatino gemensam sak med nätvinhandlaren WineRepublic under mottot: ”Det ska vara enkelt att få en stor mat- och vinupplevelse.” Kunderna erbjuds nu perfekt matchade högkvalitativa italienska delikatesser och viner som inte annars finns i Sverige. Beställ på nätet, leverans hem.

Läs mer om Vin & Deli

 NYHET
Ny All Star låda med höstens bästsäljare.

Våra bästa viner just nu! Åtminstone om vi får tro våra kunder. Höstens ”best sellers” hos WineRepublic är en skön mix av vintyper och druvor från den ”moderna vinvärlden”.
12 flaskor (6x2) för 1690kr (141 kr flaskan) inklusive frakt. Upplev våra bästa viner – just nu!

läs mer och beställ All Star oktober

 NYHET
När det måste bli rätt. Vin till din viktigaste fest.

Vilka viner passar till välkomstskålen? Till menyn eller buffén? Ska vi ha rött eller vitt dessertvin? Och hur mycket går åt? Vi hjälper dig med vinet till din viktigaste fest. Vare sig det gäller bröllop, 50-årsdagen, studentskivan eller jubileet. Om frågorna är många och vinvalet känns viktigt men lite svårt kan vi ta ansvar för drycken till ditt viktigaste tillfälle. Så att det blir den succé du har rätt att förvänta dig.

Kontakta WineRepublic på info@winerepublic.se

 NYHET
Våra prenumeranter har det alltid lite bättre!

Förbered dig! Inspireras! Upplev! Tänk att ha ditt hem fyllt med vinupplevelser som väntar. Med en perfekt mix av matvin och sällskapsvin, vitt och rött, kan du vara redo för varje tillfälle. Vad du än vill äta, vilket sällskap som än knackar på har du något som passar till säsongens storhelger och kalas.

läs mer om prenumerationserbjudande från Winerepublic

 

 


NYHET
Spitze! Tysk Pinot Noir regerar 

Tysk Pinot Noir, eller Spätburgunder som tyskarna kallar den, håller extremt hög kvalitet! I London, för ett år sedan, knep tysk Spätburgunder 7 av 10 topplaceringar vid en blindprovning av Pinot Noir från hela världen! Tyskland är faktiskt trea i världen på Pinot Noir, större än Australien och Nya Zeeland tillsammans. Men bara en procent exporteras. Detta tänker vi ändra på genom att lansera ett flertal högklassiga Spät-/Blauburgunder från både Tyskland och Österrike.

Vi börjar med Georg Breuer från Rheingau. Förutom Pinot gör man, naturligtvis, underbar Riesling. T.ex. en krispigt torr och fruktig variant från de egna 1er Cru markerna i Rüdesheim.

Här hittar du vinerna från Georg Breuer

 

 

 


NYHET
"Privatimport"! Tjänsten som hjälper dig hitta vinet du letar efter!
 

Kanske drack du ett fantastiskt vin på semestern eller under senaste affärsresan. Kanske har du köpt ett vin i en liten bodega utomlands. Ett vin som smakar mer och som du vill dricka igen, men som inte går att få tag på hemma i Sverige. Lugn, WineRepublic erbjuder dig hjälp att hitta och få hem vinerna som inte finns på Systembolaget. Vi levererar direkt hem till dig. Snabbt, lagligt , bekvämt och enkelt!

Läs mer om WineRepublics tjänst "Privatimport"

 

 


NYHET
G´day Mate! Ny topp producent från "Down Under"

James Halliday, Australiens ledande vinkritiker ger Alkoomi 5 "röda" stjärnor vilket är det högsta betyg en producent kan få. Ett "Outstanding winery" som regelbundet producerar vin av exemplarisk kvalitet.

Här hittar du vinerna från Alkoomi

 

 


NYHET
Utökning av italienska sortimentet

Extremt prisvärd Soave, nya Ripassos, Ekologisk Amarone och flera nya viner från mellerst och södra Italien inklusive Sicilien. Italienska sortimentet fortsätter växa.

 

 

 


NYHET
Ytterligare utökning av Argentinska sortimentet

Det är med glädje vi kan presentera våra nya stjärnor från Argentina. Fr.o.m mitten av oktober kommer du att hitta 2 st storheter från den fantastiska producenten Riglos i vårt ordinarie sortiment, dels Riglos Gran Malbec, dels den fantastiska blenden Riglos Gran Corte. Båda är 90+ poängare hos Robert Parker. Och som om inte det skulle vara nog lanseras samtidgt Benegas, 100% Syrah från Costa del Alto Río Mendoza och med 91 poäng i Wine Advocate!


 


NYHET
Languedoc, Frankrikes mest spännande område?

Det är i Languedo-Roussillon det händer! I en rasande fart lämnar världens största vinregion kvantitetstänket till förmån för kvalitet. Med hjälp av minskade arealer, ökad beskärning, stor respekt för miljön och jorden samt ett ökat antal "inflyttade" vinmakare från andra delar av världen har man nu börjat sin resa mot en tydlig identitet som vinregion av yppersta kvalitet.

Läs mer och köp vinerna från Languedoc

 

 


NYHET
Hey Mambo nu även som rosé

The Othter Guys och deras Hey Mambo serie förnekar sig inte. Kinky Pink är en riktigt bra rosé med bra body och fyllighet. Utmärkt såväl på egen hand som till somriga maträtter

Läs mer och köp Hey Mambo

 NYHET
Jason Schwarz - en vinmakare i dammiga skor

WineRepublic kan stolt erbjuda svenska marknaden Jason Schwarz kollektion av boutiqueviner, producerade i små kvantiteter men med samma passion och samhörighet med jorden som hans förfäder en gång hade. Jason har bl.a. döpt ett par av sina fantastiska viner till The Dust Kicker, detta som en liten hyllning till hans arbetskängor eftersom han tillbringat många varma sommardagar tillsammans med dem vandrandes Barossas dammiga vägar för att välja ut de bästa druvorna till sina viner.

Köp Jason Sscwarz vin

 

 

 

 

Feedback Registrera